Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Meer informatie? 09 336 30 60

Airconditioning en Warmtepompen

airco-daikin

Met een moderne airconditioning creëert u werk- en wooncomfort. De nieuwe generatie airco’s zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in elke zaak of interieur. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht die u inademt. Dankzij een airco voelt u zich beter en bent u actiever. Kortom de ultieme win-win-situatie.

Door ons gamma van topkwaliteitsmerken zoals Fujitsu en Daikin, garanderen onze airconditionings een precieze beheersing van de temperatuur en vochtigheidsgraad.

Plaetinck zorgt voor de installatie en het onderhoud van verschillende modellen: plafondmodellen, wandmodellen, satelliet en inbouwmodellen.

Airconditioning als verwarmingstoestel

U kan de airconditioning ook eenvoudig als verwarmingstoestel gebruiken. Warmtepompen halen hun warmte uit de buitenlucht. De gewonnen warmte wordt afgestaan aan ofwel lucht ofwel water in de woning. Tijdens het verwarmen wordt het principe van airconditioning omgekeerd en zal er via het warmteafgiftesysteem in de airco warmte worden vrijgegeven.

Warmtepompen zorgen voor milieuvriendelijke verwarming en warm water. Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de onuitputtelijke bronnen lucht, bodem of grondwater enhebben een zeer hoog rendement. Warmtepompen gebruiken dan ook weinig tot geen fossiele brandstof en veroorzaken op die manier weinig of geen milieubelasting. Het is een milieuvriendelijke, duurzame oplossing om uw huis te verwarmen en warm water te genereren.

Uw zwembad goedkoop verwarmen

warmtepompen-zwembadWarmtepompen kunnen u tot 80% besparen op de verwarmingskosten. Of u nu uw zwemseizoen wilt verlengen of een heel seizoen wilt zwemmen in een aangenaam verwarmd zwembad, de warmtepomp betaalt zichzelf terug in slechts enkele jaren door de besparingen op uw verwarming.

Niet alleen zijn wartepompen economisch ontzettend voordelig, ook is het een ecologische oplossing. Een warmtepomp is maar liefst tot 6 keer zo efficiënt in vergelijking met de traditionele elektrische verwarming.

Waarom een warmtepomp kopen?

Ondanks de stijgende elektriciteitskosten kan je met een warmtepomp besparen op je energiefactuur. Je gaat niet langer verwarmen op gas of elektriciteit en bovendien bedraagt de aankoopprijs van een warmtepomp niet beduidend duurder dan een traditionele verwarming.

Meer weten over de plaatsing van een warmtepomp?
Mobile version: Enabled