Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Meer informatie? 0478 / 44 34 88
Geurmarketing met Plaetinck: de geur van lente in uw zaak

Er zijn weinig waarnemingen die we zo intens ervaren als geuren. Onze reukzin is de krachtigste trigger van herinneringen en heeft een invloed op ons humeur en gedrag. Wie wordt niet blij van de geur van bloemen of versgebakken brood? Of zet een stapje terug als die vis niet meer zo vers is. De lente is het seizoen bij uitstek om onze reukzin te laten genieten van alles in de natuur dat bloeit en herleeft.

Geurmarketing verbetert de koopervaring

Ook ondernemers en bedrijven willen hun cliënteel meer en meer laten genieten van een frisse natuurlijke geur in hun zaak. Geurmarketing zit in de lift en toont resultaten. Zeventig procent van alle aankopen wordt pas beslist op de winkelvloer. Winkels willen daarom met muziek, licht, sfeer en ook geur hun klanten een aangename en uitgebreide ervaring bezorgen.

De geur van lente en vakantie in uw zaak

relaxationDe lentegeuren van Plaetinck geven u wat u zoekt op het vlak van geurmarketing. 100 % zuivere geurcomposities zonder geurdragers van chemie, alcohol of water. Maak uw zaak of bedrijf nog unieker en kies voor frisse lentegeuren, verspreid door uw ventilatiesysteem. De heerlijke geurcompositie van warme en heldere aqua tonen in onze Mediterrenean sea-mix bijvoorbeeld. Of ga meteen voor het ideale lentegevoel met Fresh Green: een kruidige weide en de subtiele geur van vers gemaaid gras.

Onze bestseller op dit moment vult uw ruimte met de frisse geur van verse vijgen. Deze Fresh Figs is een aanrader voor elke ruimte en verspreidt een geur die in eerste instantie misschien mysterieus is, maar eenmaal herkend zorgt het voor aangename herinneringen naar voorbije vakanties.
Wie voor een meer neutrale maar intens rustgevende mix wil gaan, zit goed met onze Elegance, een relaxende loungegeur die uw ruimte vult met aangename aroma’s.

Ervaar de geurcomposities van Plaetinck en vraag vrijblijvend meer informatie over de integratie van geurmarketing in uw ventilatiesysteem.

Comments are closed.

Mobile version: Enabled