Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Meer informatie? 09 336 30 60

Koelcellen op maat

industriele-particuliere-koelcelOf u nu de voorkeur geeft aan een koelcel of een industriële inloopkoelcel, Plaetinck zorgt elke keer opnieuw voor vakmanschap dat helemaal aangepast is aan uw behoeften. Of je nu een brasserie, restaurant, slagerij, bakkerij of bloemenwinkel hebt, een koelcel op maat is onmisbaar. Plaetinck staat garant voor een perfecte integratie van uw koelcel in uw zaak, ongeacht de beschikbare ruimtes en de eisen.

Industriële koelcel

Deze industriële koelcellen worden modulair met kwaliteitspanelen opgebouwd. Hierbij biedt Plaetinck verschillende deursystemen aan: schuif-, klap- en draaideuren. Welke behoefte u ook heeft, u mag altijd rekenen op maatwerk, vakmanschap en een goede na-service.

Een koelcel bij u thuis

Waar men vroeger gebruik maakte van een koele berging is het tegenwoordig mogelijk om ook in uw particuliere woning een koelcel te installeren. De voordelen zijn talrijk. Een volledig op maat gemaakte koelcel en niet alleen heb je een veel grotere opslagcapaciteit, ook de meerprijs ten opzichte van de gespecialiseerde ijskasten is verwaarloosbaar. Plaetinck zorgt voor een zorgeloze installatie. Voor feesten en evenementen kan u natuurlijk steeds gebruik maken van onze koelremorque.

Bent u geïnteresseerd in een koelcel bij u thuis of een industriële koelcel?

Vraag uw offerte aan
Mobile version: Enabled